Friday, August 16, 2013

 

BORREDÀ ESTRENA NOVA WEB







BORREDÀ RENOVA EL SEU WEB OFICIAL



Després de 9 anys de la creació del primer web oficial, avui, dimecres dia 14 d’agost, a punt de començar la Festa Major, s’ha INAUGURAT LA RENOVACIÓ COMPLERTA DEL NOU WEB OFICIAL.

De nou, de la mà de la Diputació de Barcelona, l’ajuntament de Borredà ha procedit a renovar la imatge corporativa, i els continguts d’un web que té un enorme ús per part de la gent del poble i de fora, en tots els àmbits.

El nou web conté tota mena d’informació i documentació municipal, així com espais dedicats a la promoció del turisme, la principal activitat del municipi. El contingut és fruit d’un intens treball entre tècnics de la Diputació de Barcelona, i personal de l’ajuntament de Borredà, coordinats per la regidora Concepció Barniol, encarregada del manteniment del web.

En un món, cada vegada més dependent de les noves tecnologies, la renovació del web havia esdevingut del tot indispensable, per poder ampliar continguts i facilitar la introducció d’espais i noticies.

Queden encara algunes introduccions pendents, però hem decidit fer la inauguració avui dia 14, el dia abans de la Festa de la Parròquia de Borredà, i de l’inici de la Festa Major, per facilitar l’accés als programes i activitats que es desenvoluparan aquests dies. Igualment important és tot l’apartat turístic en el qual figuren els principals atractius del poble, juntament amb diferents rutes a l’entorn del terme municipal.

Fins ara es compten per milers les persones que accedeixen al web municipal, que s’està convertint en la principal eina de difusió del poble.

També facilita el contacte i tramitació de gestions administratives davant l’ajuntament, amb el lògic estalvi de temps.

Aquesta renovació ha estat possible per l’aprovació de la Diputació de Barcelona d’un ajut tècnic, sol•licitat l’any passat, i l’ajut ha consistit en ajuda tècnica a la complerta renovació del web i al seu manteniment, mitjançant un conveni amb una empresa de Berga, que col•labora amb l’ajuntament i resol qualsevol incidència que aparegui.

Joan Roma i Cunill, alcalde de Borredà.






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?