Tuesday, July 16, 2013

 

RECOLZAMENT ACTUACIÓ MOSSOS D'ESQUADRA - DIA 9 DE JULIOL
















COMISSARIA MOSSOS D’ESQUADRA

At. Cap de la Comissaria

Berga



Borredà, 12 de juliol de 2013.





Benvolgut senyor,



En Joan Roma i Cunill, alcalde – president de l’Ajuntament de Borredà, li fa arribar el més sincer reconeixement i felicitació per la bona organització del dispositiu policial desplegat el passat dia 9, en motiu de la persecució d’una persona extremadament perillosa.

El municipi de Borredà va poder comprovar les dificultats i esforç per poder resoldre una situació tant excepcional com aquesta, i compren el desànim per no haver-lo pogut detenir, i haver hagut d’actuar en resposta, proporcional, a l’agressió constatada.

Lamentem aquesta mort, però la seguretat dels Mossos d’Esquadra, i de la població estava clarament amenaçada i puc assegurar que el desenllaç va portar la tranquil•litat a tot el municipi, i segur que a tots els municipis veïns.

Li agraeixo la informació donada, però sobretot el felicito pel desplegament efectuat, i prego faci extensiva aquesta felicitació a tots els agents i comandaments que varen actuar aquest dia.

Amb actuacions com aquestes, els ciutadans comproven el grau de professionalitat, dedicació i perill que comporta formar part del cos dels Mossos d’Esquadra.

Aprofito per reiterar el ple recolzament del municipi de Borredà a l’actuació duta a terme, i el saludo molt cordialment.



L’ Alcalde – president







Joan Roma i Cunill









AL CAP DE LA COMISSARIA DE MOSSOS D’ESQUADRA – BERGUEDÀ.








<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?