Monday, June 03, 2013

 

FESTA DE LA ROSA DE LA FEDERACIÓ XI
AHIR , FESTA DE LA ROSA, FEDERACIÓ XI – A SANT JOAN VILATORRADA.

Com ja és habitual, a principis de juny, la Federació XI ( Bages, Berguedà i Solsonès) celebra la Festa de la Rosa, en algun dels municipis del territori. Aquest any, el poble elegit fou Sant Joan de Vilatorrada, el segon més gran ,després de Manresa, a nivell de comarca del Bages.

L’elecció va venir motivada pel desig de potenciar la nova executiva de l’Agrupació Socialista, encapçalada per la primera secretària, Elia Tortolero, i per iniciar el gran repte de recuperar un govern municipal, en mans socialistes durant la major part de l’etapa democràtica.

La festa va tenir lloc en el Centre Cívic de Cal Gallifa, una antiga fàbrica tèxtil reconvertida en un gran centre polivalent, on es duen a terme la major de les activitats culturals, socials i de lleure de Sant Joan.

L’acte va comptar amb la presència del Primer Secretari del PSC, Pere Navarro, i amb la nombrosa participació d’alcaldes, regidors i militants de tot el territori de la Federació.

Pere Navarro, va ser rebut per la nova executiva de Sant Joan, i tot seguit va atendre els mitjans de comunicació, delerosos de conèixer el posicionament del partit en els nombrosos fronts oberts a nivell català i espanyol. A continuació va mantenir una reunió amb membres de les AMPA’s de Sant Joan, i a les 2 s’inicià el dinar.

Al final, varen tenir lloc els parlaments, començant pel de la Primera Secretària, Elia Tortolero, la qual va agrair l’elecció de Sant Joan per celebrar la Festa de la Rosa. En el seu parlament, va deixar clara la voluntat de tirar endavant el projecte socialista, en un municipi on el partit havia impulsat grans projectes, i on el relleu s’ha dut a terme mirant cap el futur i no cap al passat.

El seu parlament va donar pas, al del Primer Secretari de la Federació XI , Cristòfol Gimeno, exposant les dificultat del passat, però amb clares esperances de futur, no només a Sant Joan sinó en el conjunt del territori.

I per últim, Pere Navarro va cloure l’acte amb un discurs , resum dels que ha fet en els darrers dies, reclamant prioritària atenció als problemes diaris, prioritaris i urgents de la gent del país. Un discurs, ampli, ben elaborat i engrescador de cara a deixar les dificultats del passat, per obrir una nova etapa, vital pel partit, però molt especialment pel país.

Les tres intervencions varen ser interrompudes diverses vegades amb forts aplaudiments pels presents i es va poder copsar entre tots els assistents, la bona sintonia i ambient, existents en el partit i la satisfacció per veure com un equip jove i competent s’havia fet càrrec d’una agrupació tant important com la de Sant Joan.

El diumenge dia 23 de juny, tindrà lloc la Festa de la Rosa del Berguedà, en el municipi de Bagà. Aquesta és la festa més antiga del PSC a tot Catalunya, i és el resultat d’haver ajuntat la dels companys de Bagà, amb la de tots els de la comarca. Una bona celebració en el principal municipi on governa el partit, sota el lideratge de Nicolàs Viso, alcalde i alhora Primer Secretari comarcal.

Joan Roma, President del Consell Fed. XI del PSC


<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?