Monday, May 06, 2013

 

VOLUNTARIS / VOLUNTÀRIES CONTRA INCENDIS - BORREDÀ - CAMPANYA 2013
















VOLUNTARIS / VOLUNTÀRIES – CONTRA INCENDIS – BORREDÀ 2013



Com tothom sap, el poble de Borredà, està integrat a l’Agrupació de Defensa Forestal ( ADF) Sobrepuny. Formada pels municipis de Berga, Vilada, Castell de l’Areny, La Nou de Berguedà, Sant Jaume de Frontanyà i Borredà.

Aquests 6 municipis disposen de material i vehicles preparats per anar a apagar incendis, sempre a les ordres del Cos de Bombers de la Generalitat.

Es responsabilitat de l’ADF i els Ajuntaments, disposar del material adient i preparat per intervenir en cas de necessitat.

Però, sense la participació de voluntaris aquesta tasca seria impossible. I per això, fem una crida a esdevenir voluntari / voluntària en la lluita contra els incendis.

Per formalitzar aquest voluntariat cal aportar la següent documentació:

- Dues fotos tipus carnet.

- Fotocòpia del DNI

- Informe mèdic d’estar en condicions per poder actuar.

- Edat reglamentària ( major de 18 anys )

Cal tenir present que hi ha dues modalitats de participació. El carnet groc dona autorització d’intervenir directament contra l’incendi. El carnet verd, permet intervenir a nivell d’intendència.

Qui no disposi de carnet, no pot accedir a cap indret que estigui sotmès a mobilització i estat d’emergència.

Tots els voluntaris s’integren en el dispositiu de l’ADF, i sotmesos a la seva organització i disciplina. L’ADF actua, directament lligada als ajuntaments que la integren , i tots plegats sota coordinació del Cos dels Bombers de la Generalitat.

Tots i totes les interessades, en formar part del voluntariat de l’ADF a Borredà, poden portar les fotos i el DNI a l’ajuntament i tot seguit tramitarem la petició d’informe del servei mèdic.

Tots els peticionaris de carnet, seran inscrits a un curs de formació que farem a principis del mes de juny, de manera que puguin disposar de la informació i preparació adequades per participar en tasques d’extinció o d’intendència, en cas de necessitat.

El termini de presentació de documentació acaba el dia 30 de maig de 2013.

Borredà, 6 de maig de 2013.



L’ Alcalde







Joan Roma i Cunill








<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?