Wednesday, March 27, 2013

 

BORREDÀ - PLANTES I FLORS - 2013




PLANTES I FLORS A FINESTRES I BALCONS – HA ARRIBAT LA PRIMAVERA

BORREDÀ - CAMPANYA 2013



Des de fa prop de 20 anys, l’ajuntament de Borredà convida l’empresa Jardineria Santacreu, a instal•lar parada de venda de plantes i flors , a la Plaça Major, el diumenge de Pasqua, durant tot el matí.

Un any més , el proper diumenge dia 31, des de les 10 del matí i fins a la 1, tothom podrà comprar plantes, flors, així com altres productes de jardineria per tal de guarnir finestres i balcons de casa seva.

Aquesta iniciativa va començar a meitats dels anys 90, amb la pretensió de convertir el poble en un jardí primaveral. De fet, en bona part es va aconseguir sumant els esforços de particulars i del propi ajuntament.

Precisament avui, dimecres dia 27 de març, la brigada d’obres ha procedit a reemplaçar algunes de les jardineres, fetes amb troncs de pi, per altres de roure o alzina, molt més resistents a les inclemències del temps.

Totes aquestes jardineres han estat adaptades per la brigada durant els mesos d’hivern, i arribada la primavera , s’instal•len en places i carrers del poble. La majoria queden tot l’any a l’aire lliure, i per això es combinen plantes i flors de diferents característiques per tal de resistir les estacions de l’any.

Des d’avui, tothom podrà veure un canvi important en la fesomia del poble, amb les velles jardineres, ja replantades, i amb l’estrena d’altres que substitueixen les fetes malbé.

Ara animem a tots els habitants del poble, a fer el mateix en finestres i balcons. Res millor per un nucli habitat que veure’l net i polit, i guarnit amb centenars de flors, per tot arreu. El nostre poble, ja és encantador per la arquitectura, a la primavera hi afegim l’esplendor de les plantes i flors. Tenim jardins, parcs, aparcaments i altres equipaments i en tots ells, s’han fet un gran esforç perquè estiguin ben cuidats i ben guarnits. Ara toca fer-ho als particulars.

Aquest proper diumenge, qui vulgui podrà comprar flors per posar a casa seva. I aprofito aquest espai i aquest moment per desitjar a tothom unes BONES FESTES DE PASQUA.

Joan Roma i Cunill, Alcalde de Borredà






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?