Saturday, December 01, 2012

 

RENOVACIÓ IL.LUMINACIÓ DE NADAL




RENOVACIÓ IL•LUMINACIÓ DE NADAL

Dintre de pocs dies la brigada municipal, instal•larà els llums de Nadal, i es podrà comprovar la renovació d’alguns dels espais tradicionals.

Vull aclarir que ja fa molts anys, l’ajuntament va acordar il•luminar els carrers i places del Casc Antic, però no altres zones del poble. Seria massa costós estendre la il•luminació a tot el nucli urbà, i per tant, els guarniments es limiten al nucli inicial, que no deixa de ser el principal.

Dit això, durant uns anys es va procedir a comprar material . Cada any es comprova nou material, fins tenir-ne suficient com per completar el Casc Antic. Ara feia uns 7 anys que no l’havíem renovat, i una part estava ja en precàries condicions, i calia fer reparacions força costoses. A la vista d’aquesta situació hem decidit comprar-ne de nou, amb materials de darrera generació.

També hem aprofitat descomptes especials i importants, en altre material fet de cordó lluminós, que ara ja és substituït per llum “led”, que gasta molt menys i dura molt més.

Així, doncs, aquest any combinarem el vell material, amb altre de nou, amb la previsió que en els propers dos anys pugui ser tot, completament nou.

Les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis, son les més entranyables de l’any i volem siguin celebrades amb els llums característics d’aquestes festes.

Llum i música, tindrem els principals dies, al mateix temps que implicació amb tot un seguit d’entitats del poble i de fora per aconseguir recaptar diners, aliments i roba, per destinar a les persones més necessitades.

Borredà ha estat sempre un poble pioner en campanyes de solidaritat, i la setmana vinent ho comprovarem amb la participació a la Marató de TV3, com després amb altres campanyes d’altres organitzacions no governamentals.

Ànims a tothom . Faig una crida a la participació i col•laboració. Els difícils temps que ens toca viure fan necessària la nostra solidaritat.

Joan Roma, alcalde de Borredà






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?