Sunday, December 09, 2012

 

BORREDÀ AMB LA MARATÓ DE TV3






RÈCORD DE RECAPTACIÓ – MARATÓ 2012 – 4.100 EUROS

Un any més la Penya Blaugrana de Borredà, reforçada amb algunes voluntàries, ha dut a terme una àmplia programació d’actes, per recollir fons destinats a la Marató de TV3. De fet, els actes han acabat avui, a l’església de Rotgers, amb una missa i una cantada de cançons de Nadal per part de la Coral de Borredà, dirigida per Victor Borràs.

Els actes varen començar el dijous dia 6, i han tingut una molt alta participació, amb una recaptació global de 4.100 euros ( Quatre – mil cent ).

No cal dir que per un municipi de 600 habitants aquest és un rècord difícil de superar, i és lògic felicitar l’entitat promotora, i les persones que s’hi han afegit per donar-li suport.

Actes tant variats, com un bingo, una pel•lícula, un gran sopar popular ofert per la Família Cunill- Llobera, una obra de teatre procedent del grup de Teatre de Vilada, una caminada popular, amb esmorzar inclòs, i finalment una missa amb cançons de Nadal a càrrec de la Coral de Borredà, han fet possible aquesta gran recaptació.

Agraïm tot el suport trobat, i animem a continuar aquesta tradició, amb la qual es col•labora de manera destacada a la recaptació de diners, per combatre malalties, tant esteses com és el càncer.

Felicitats als organitzadors i Bones Festes a tots i totes.

Joan Roma, alcalde de Borredà ( Berguedà )








<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?