Thursday, December 20, 2012

 

APROVAT PRESSUPOST 2013 - BORREDÀ




APROVAT EL PRESSUPOST 2013 – BORREDÀ

En el ple ordinari celebrat el dilluns dia 17, entre altres punts s’aprovà el pressupost municipal per l’any vinent, que puja : 1.047.010,52 euros.

Aquest és un pressupost auster, rigorós i amb capacitat per atendre els serveis bàsics del municipi, sense haver de fer retallades en cap dels elements essencials del poble.

La partida més important és la destinada a inversió, amb prop de 500.000 euros. Cost que puja el projecte de Condicionament del Carrer Manresa. En aquest pressupost es preveu iniciar la renovació de tots els carrers i places del Casc Antic, fins tenir-lo completament renovat, tant en els serveis com en els paviments.

El pressupost donà peu a un ampli debat, en el qual l’alcalde explicà les inversions previstes en aquest mandat , concretant-les en la construcció del Magatzem Municipal i Parc Infantil que figura en el pressupost 2012, i serà dut a terme durant 2013.

En el 2013 es convocarà i s’adjudicarà el projecte de Condicionament del Carrer Manresa, i finalment en el 2014, es convocarà i s’adjudicarà un segon projecte del Casc Antic, consistent en el Condicionament del Carrer de la Font.

Així, doncs, 3 grans projectes per aquests tres anys que queden de mandat, de manera que el ritme inversor tot i que haurà baixat respecte anys anteriors, mantindrà uns imports considerables per un petit municipi com el nostre.

Al mateix temps s`està negociant l’obtenció d’una altra subvenció destinada a la instal•lació d’una Planta Potabilitzadora amb una capacitat de 14 m3 / hora, que permetria millorar la qualitat de l’aigua i garantir-ne la seva igualtat al llarg de tot l’any.

El pressupost fou aprovat pels 5 vots del Grup Socialista, un vot en contra, i una abstenció , corresponents als dos representants del Grup de CiU.

L’alcalde, Joan Roma i Cunill






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?