Thursday, November 15, 2012

 

RACÓ DELS PENSAMENTS - BORREDÀ




PRESENTACIÓ DEL “RACÓ DELS PENSAMENTS” – diumenge dia 11 de novembre.

El diumenge passat, es va fer la presentació pública d’unes obres realitzades en el carrer Dr. Vilardell, just davant del Centre Cívic de Borredà.

Aquestes obres han consistit en adequar un espai de prop de 50 m2, antigament ocupat per un taller de ferreteria. Quan el ferrer es va jubilar, l’ajuntament va negociar el traspàs d’aquest terreny , el qual va passar a ser del poble.

Ara, uns anys després , l’ajuntament ha decidit condicionar-lo i transformar-lo en un espai destinat a tota la gent, i molt especialment a la gent gran. Davant mateix hi ha el Centre Cívic de la Gent Gran, de manera que serà un bon lloc per prendre el sol, fer la xerrada, o fer-lo servir com un espai wi-fi, aprofitant la proximitat al taller d’informàtica, ubicat en aquest Centre Cívic.

La presentació va anar a càrrec de l’alcalde de Borredà, Joan Roma, el qual va informar de les obres realitzades per la brigada d’obres, felicitant els seus components per la bona feina feta. El centre de l’espai està ocupat per una gran llosa de pedra natural, i al damunt s’hi ha col•locat una escultura, obra de Josep Roma, el qual en va fer donació a l’ajuntament.

Aquesta escultura anomenada “Arbre dels pensaments” consisteix en una representació d’un arbre, amb cinc olles i un niu. A cada olla s’hi ha plantat herbes aromàtiques del país, i al costat de l’escultura s’hi ha plantat una eura, en senyal d’arrelament a la terra.

Tot l’espai està protegit i embellit amb unes jardineres de fusta, tal com és habitual en diferents indrets del nucli urbà de Borredà.

L’alcalde va agrair, la donació d’aquesta escultura, i va anunciar uns darrers detalls , de cara els propers dies, consistents en la col•locació d’un llum, per il•luminar tot l’espai, així com pintar la façana del transformador de la llum que dona a l’espai presentat.

Des d’aquest diumenge, Borredà, disposa d’un nou espai, molt ben condicionat, en un lloc molt cèntric, i amb un atractiu afegit a la seva arquitectura i paisatge.

Joan Roma, alcalde de Borredà.






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?