Thursday, August 23, 2012

 

PROPERES ACTIVITATS - BORREDÀ 2012



PROPERES ACTIVITATS – BORREDÀ – 2012

Passats ja els dies de festa major, ens preparem pel CONCERT d’aquest divendres dia 24 a les 8 del vespre a l’església de Borredà.
Música clàssica de la mà del director De la Varga que dirigeix una orquestra juvenil de corda. Aquest concert ha esdevingut habitual a finals del mes d’agost, després d’una estada d’una setmana a Castell de l’Areny, on assagen i perfeccionen els instruments.
Cada any podem gaudir d’un magnífic programa, variat, i molt representatiu dels principals compositors dels darrers segles.
Convidem tothom a assistir-hi. Recordem, aquest divendres dia 24 a les 20 hores a l’església de Borredà. Gratuït.

MOSTRA DE FORMATGE ARTESANAL.

Una altra trobada clàssica de principis de setembre. Concretament el dissabte dia 8 i el diumenge dia 9 tindrà lloc la V Mostra de Formatge Artesanal de Catalunya.
Aquesta Mostra, suposa per Borredà, esdevenir la capital del formatge artesanal a nivell de Catalunya. S’ha consolidat com una data a tenir en compte, a nivell nacional, i permet degustacions i compres de formatges molt variats i d’alta qualitat.
El programa concret el podreu veure en el web de l’ajuntament dintre de pocs dies.

TROBADA DE PUNTAIRES

També una altra activitat pròpia de principis de setembre és la trobada de puntaires que tindrà lloc el diumenge dia 2 de setembre a la Plaça Major.
La previsió és tenir prop de 100 puntaires, vingudes de tota la comarca, principalment, però algunes de molt més lluny.
Organitza la Trobada, la colla de puntaires de Borredà, i dura tot el matí del diumenge.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?