Saturday, August 25, 2012

 

CONCERT ALUMNES DE MÚSICA - BORREDÀ 2012



EXCEL·LENT CONCERT.
Un any més , els alumnes de les colònies musicals que organitza l’Associació Pro Art, a Castell de l’Areny, varen oferir un excel·lent concert, ahir a les 8 del vespre a l’església parroquial del poble.
Amb un repertori basat en compositors del nord d’Europa, la desena d’intèrprets varen mostrar el que havien après en aquesta estada musical que ja fa 21 anys organitza l’esmentada associació de la mà, del director Ferran de la Varga.
Una hora d’intensa música, amb un bis final que va aixecar tot el públic present. A l’inici de l’acte, i tal com és habitual, l’alcalde de Borredà, Joan Roma, va fer la presentació dels participants , tot explicant les funcions de l’Associació Pro Art.
A la vista de les penúries econòmiques, de molts dels alumnes que voldrien participar en aquesta estada musical, els diversos ajuntaments veïns de Castell, s’han compromès a fer alguna aportació per concedir beques per estudiants amb pocs recursos.
L’alcalde va anunciar la concessió, per part de l’ajuntament de Borredà, de dues beques per joves , de cara l’estada de l’any vinent. Aquestes beques seran proposades per l’Associació pro Art, d’acord amb l’ajuntament, per tal de garantir el bon destí, de les mateixes.
D’aquesta manera , l’ajuntament col·laborarà a fer possible el perfeccionament dels estudis musicals, d’alumnes d’instruments de corda, que no tenen prou recursos com per pagar-los de la seva butxaca.
A canvi, el poble gaudeix d’un concert d’una ben alta qualitat, malgrat la joventut dels seus components.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?