Thursday, June 28, 2012

 

FESTA MAJOR - BORREDÀ 2012



RESERVAR DATES FESTA MAJOR 2012 – BORREDÀ
La Comissió de Festes de Borredà té ja tancat tot el programa de la Festa Major d’enguany i ben aviat es podrà donar a conèixer a la gent del poble i d’arreu del país.
De moment, recordem les dates : la Festa Major comença el dissabte dia 18 d’agost fins el dimarts dia 21, inclòs. El dimecres dia 22 és el dia tradicional d’anar a la font.
En aquests 4 dies, hi haurà un munt d’activitats al llarg de tot el dia, amb espectacles, jocs, campionats, curses, etc, i al vespre, com ja és habitual , sessions de ball, concerts i alguna caminada.
Tots els espectacles son d’entrada lliure i es demana la participació en les rifes diàries que la Comissió de Festes organitza per ajudar a finançar la festa.
El lloc habitual de la celebració és la Plaça Major, i per algunes de les activitats, es fa servir la zona esportiva.
Recordem a tothom, que el centre del poble queda tancat al trànsit i es pot aparcar a l’aparcament municipal, gratuït i amb capacitat per 110 vehicles. Igualment hi ha d’altres espais habilitats per aparcar a la zona esportiva o a la zona nord del casc urbà.
Animem tothom a participar en una Festa Major que , malgrat la crisis, ha mantingut la qualitat de la música, i les activitats dels 4 dies de festa.
Sigueu benvinguts i bona festa. Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?