Monday, June 25, 2012

 

DIA 24 DE JUNY, UN DIA ESPECIAL PER BORREDÀDIA DE RECORDS
Ahir, dia 24 de juny, varen tenir lloc diversos actes de record a qui fou president de l’ADF Sobrepuny, Romualdo Freixa, el qual també fou tinent d’alcalde de l’ajuntament, durant els mandats de l’alcalde , Josep Nadeu.
Militant de Convergència, fou molt actiu en tots els àmbits de la societat. Es per aquest motiu que se li dedicà la missa de diumenge, i tot seguit es feu una ofrena floral per part de CiU, en el cementiri municipal, on prengué la paraula el cap de llista de CiU, Joan Pallach i l’alcalde de Borredà, Joan Roma.
En aquests parlaments es va recordar la figura de l’homenatjat, així com els múltiples serveis que va fer al poble, i al país.
A les 7 del vespre, a les escales de l’església, el compositor i músic , Carles Cases, al piano, i Horacio Fumado, al contrabaix, varen oferir un magnífic concert amb arranjaments de cançons de Lluís Llach.
Més de 250 persones es varen aplegar en aquest simbòlic racó del poble, amb una excel·lent acústica i uns excel·lents intèrprets .
L’alcalde, va tancar l’acte amb uns mots de record a Romualdo Freixa i entregà una planta a la seva germana, Maria, perquè li porti la imatge del seu estimat germà.

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?