Thursday, April 05, 2012

 

VENDA CALENDARI 2013 - BORREDÀ

CALENDARI BORREDÀ – 2013
Aquest proper diumenge, dia 8, diumenge de Pasqua es posarà a la venda el primer Calendari de Borredà per l’any vinent.
Aquesta és una iniciativa conjunta de la Comissió de Festes, i l’ajuntament de Borredà, per tal de tenir uns ingressos que permetin destinar-los a activitats culturals, festives i esportives.
El Calendari està format per 13 reproduccions dels quadres guanyadors de l’antic Concurs de Pintura Ràpida de Borredà, celebrats anys enrere.
El primer premi de cada any quedava propietat de l’ajuntament, i els quadres estan penjats en diferents dependències municipals.
La idea de fer un calendari va sortir en una de les reunions de la Comissió de Festes i l’ajuntament va aprovar la iniciativa i se n’ha fet responsable. Membres de la Comissió i de l’ajuntament, varen triar els quadres que els varen semblar més interessants, i el disseny i publicació han anat a càrrec d’un professional del sector que ha realitzat un magnífic treball.
Cada mes, conté la reproducció d’un quadre en un gran format, i permetrà enquadrar les reproduccions , guardar-les i penjar-les a casa. D’aquesta manera donem a conèixer una part del patrimoni cultural que té l’ajuntament, així com el nombre dels pintors guanyadors d’aquell concurs.
I les pintures representen diferents indrets del poble o entorn, de manera que amb aquest calendari donarem a conèixer el poble, per tot arreu.
Així, doncs, aquest diumenge de Pasqua, podeu comprar per 12 euros, un calendari per 2013. La venda es farà davant de l’ajuntament, on també es posaran a la venda, els llibres de Borredà que tenim publicats.
Els beneficis de la venda, l’ajuntament els destinarà a finançar activitats culturals, festives i esportives durant aquest any 2012.
BONA PASQUA A TOTHOM.
Joan Roma, alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?