Wednesday, April 18, 2012

 

UN DIA MOLT PROFITÓS

VISITES D’OBRES – SALSELLES I PONT DE SANT JOAN
Avui, ha estat un dia molt positiu pel poble de Borredà, perquè hem pogut constatar que malgrat la crisis i les dificultats, es poden continuar realitzant projectes importants.
En aquest cas, hem fet una visita d’obres a l’antiga església de Salselles, per comprovar l’estat de l’actuació realitzada pel Servei de Patrimoni Local de la Diputació de Barcelona.
En aquesta primera actuació ja podem afirmar que s’ha salvat el campanar, la part més representativa del monument. La inversió inicial de 26.000 euros, esperem es complementi amb una altra de 40.000 euros al llarg d’aquest any i l’any vinent. En aquest sentit, l’alcalde va realitzar visita al Diputat – responsable d’aquesta àrea i tot indica que es podran continuar les obres.
Hem aprofitat la visita a Salselles, per fer-ne una altra més a prop del poble: concretament al Pont de Sant Joan.
En aquest cas, voldríem fer-hi una actuació ràpida per evitar el seu deteriorament. A dia d’avui el cost de l’actuació no seria gaire elevat i permetria treure la vegetació que cobreix les dues bandes del pont, així com reforçar les parets adjacents.
Esperem la visita del Diputat pel mes vinent, i aleshores aprofitarem per veure les obres realitzades en un lloc, i demanar-li un nou ajut per tirar endavant el projecte del Pont de Sant Joan.
En resum, un dia molt profitós pel poble i una immensa satisfacció per haver pogut veure sobre el terreny la bona feina feta a l’edifici de Salselles.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?