Tuesday, March 06, 2012

 

INICIATIVA JOVE A BORREDÀ

REUNIÓ DE LA COOPERATIVA “COSETES” AMB L’ALCALDE DE BORREDÀ
Ahir a la tarda es va dur a terme la reunió demanada pels components de la Cooperativa Cosetes, formada pels nens i nenes més grans de l’Escola de Borredà, amb l’Alcalde, Joan Roma.
Aquesta reunió pretenia donar a conèixer la formació de l’esmentada Cooperativa, així com facilitar la sortida dels productes que han decidit comercialitzar.
La formació d’aquesta Cooperativa, s’emmarca en tot un seguit d’experiències – pilot per introduir a les escoles , els principis de l’emprenedoria i la innovació, de manera que els escolars prenguin nota de les dificultats, però també oportunitats que dona el món de la cooperació.
En el cas de Borredà, els socis-emprenedors, han acordat comercialitzar tres productes: la venda de plantes, de clauers i de imans.
Tretze son els socis – emprenedors, que han posat un capital inicial de 5 euros cadascun, reunint els 65 euros , per començar l’aventura empresarial.
La primera venda de productes està prevista per la Fira de la primavera que organitza l’AMPA de Borredà, i també tenen previst anar a un dia de mercat a Berga. La previsió és posar a la venda més de 300 plantes ( petúnies) , i un centenar de clauers i imans.
Feta l’explicació a l’alcalde, aquest els va anar fent preguntes sobre la organització, coordinació i comercialització dels productes, al mateix temps que els va felicitar per la iniciativa i els va desitjar molta sort. També, va encarregar 30 plantes, per posar a les jardineres del poble, de manera que l’inici de la primavera es noti, una mica per tot el poble.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?