Wednesday, February 08, 2012

 

UNA ADF SEMPRE A PUNT PER ACTUAR

UN NOU ENSURT – RESOLT AMB RAPIDESA I EFICÀCIA
La nit passada hem tingut un nou ensurt a Borredà, en forma d’un incendi en una part de la serradora Gallet. Precisament la part on assequen la fusta.
L’intens vent va provocar la sortida de guspires de la caldera, i va iniciar un foc que per sort va ser vist per un dels veins que va avisar l’ajuntament. La ràpida i eficaç actuació del cap de la brigada municipal, fent servir el material de l’ADF Sobrepuny que sempre està preparat i a punt per ser utilitzat , va permetre actuar i esperar l’arribada dels bombers de Berga.
Aquesta ràpida actuació de l’ADF, amb diversos voluntaris que viuen al costat de la Serradora, va fer possible contenir el foc, protegir la resta de la serradora i esperar als Bombers per rematar la feina.
Una vegada més es demostra la preparació de la brigada municipal d’obres, i la importància de tenir el material adient i a punt per ser utilitzat.
Aquest matí, l’alcalde ha felicitat al cap de la brigada i ha trucat als propietaris de la serradora per conèixer els danys produïts, no massa importants, gràcies a la intervenció, i la serradora no ha vist danyada cap de les màquines, de manera que avui torna a treballar amb una certa normalitat.
La felicitació de l’alcalde, es suma a una d’anterior, per la també ràpida actuació de la brigada per netejar el poble de neu i mantenir totes les instal.lacions i equipaments municipals en funcionament, malgrat haver marxat la llum en diverses ocasions. El treball en aquestes circumstàncies es fa molt més difícil i complicat, i només el bon coneixement i entrega dels treballadors fa possible que la gent no noti cap dels problemes.
L’alcalde, Joan Roma





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?