Wednesday, February 29, 2012

 

PROFITOSA GESTIÓ A BARCELONA

BON RESULTAT – VISITA DIPUTACIÓ.
Ahir, va tenir lloc, la reunió demanada amb el Diputat responsable del Servei de Patrimoni Local. Aquesta visita responia a la petició feta, per parlar del futur de les obres a l’església de Salselles.
Actualment s’està treballant en la preservació i consolidació de les parts més malmeses d’aquesta antiga església per evitar-ne el seu progressiu deteriorament.
La inversió en curs té un import de 26.000 euros, i permetrà estabilitzar el campanar , la volta principal, i algunes altres parts del monument.
Feta aquesta primera intervenció, hi ha programada una altra fase, per un import de 40.000 euros, i per aquest motiu la petició, com alcalde va ser de poder disposar d’aquest import dintre d’aquest any i l’any vinent.
Vaig trobar la plena comprensió i col•laboració del Diputat, amb el compromís d’estudiar i resoldre favorablement aquesta sol•licitud, de manera que en els propers dos anys, el monument quedés en bona part salvaguardat.
També vaig aprofitar la visita per començar a parlar d’un altre monument que convindria consolidar: el Pont de Sant Joan.
En aquest cas, el proper dia 7 de març vindrà una tècnica de Diputació, juntament amb l’enginyer contractat per redactar el projecte corresponent. Fet, el projecte, serà el moment de tornar a parlar de com dur-lo a terme.
En aquest cas, varem acordar amb el Diputat Llobet, una visita al poble , per dintre de 2 mesos, moment en que es podran veure les obres realitzades a l’església de Salselles, i al mateix temps visitar el Pont de Sant Joan.
En qualsevol cas, bons resultats d’una visita a la Diputació, per aconseguir ajuts que garanteixin la supervivència d’una part del ric llegat patrimonial que té Borredà.
Joan Roma, alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?