Monday, February 27, 2012

 

ELEGIT PRESIDENT DEL CONSELL DE FEDERACIÓ

D’UNA PRESIDÈNCIA A UNA ALTRA.
El dissabte passat , varem celebrar Congrés de Federació a Manresa. Les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès, pertanyen a la Federació XI del PSC i com en altres territoris , varem elegir aquesta data pel nostre Congrés.
En aquesta darrera etapa, he presidit la Federació, després d’haver passat per diferents càrrecs, al llarg dels meus 33 anys de pertinença al partit socialista, 16 dels quals com a Primer Secretari.
Ja fa 8 anys, vaig decidir iniciar una progressiva retirada dels principals càrrecs i donar pas a noves generacions, tant a nivell institucional, com de partit. He de dir que així ha passat, a nivell de Parlament, i de partit.
Ara, em varen proposar presidir el Consell de Federació, el principal òrgan ,entre congressos. Vaig acceptar la proposta i vaig obtenir un ampli recolzament, en la votació pertinent. Per tant, inicio aquesta nova etapa, amb el mateix entusiasme i dedicació amb que actuat al llarg de tota la vida política.
Considero oportú introduir tot un seguit de canvis en el funcionament del Consell de Federació, que exposaré en la primera reunió de la nova Executiva, i espero aconseguir dinamitzar més i millor aquest important òrgan polític.
El Congrés va anar molt bé, i tenim ja el quart primer Secretari, des de la creació del partit. Per aquest càrrec hi va passar en Jordi Marsal, Joan Roma, Joan Canongia i ara, en Cristòbal Gimeno, alcalde de Castellgalí.
Pertany a una nova generació, està preparat i ha aconseguit formar una executiva àmplia i representativa. Espero i desitjo tota la sort del món, en aquesta nova etapa. Gens fàcil, però engrescadora pels reptes que tenim al davant.
En aquesta nova etapa, estaré disponible, per tota la feina territorial que faci falta, amb la vista posada a les properes eleccions municipals que han de suposar recuperar bona part de la implantació perduda. En fi, de tots nosaltres dependrà fer-ho realitat.
Joan Roma i Cunill, President del Consell de Federació XI del PSC





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?