Friday, January 06, 2012

 

CAVALCADA DE REIS A BORREDÀ

UNS REIS ESPLÈNDITS – BORREDÀ
Ahir dia 5 a 2/4 de 8 del vespre va arribar a la Plaça Major, la Cavalcada dels Reis de l’Orient, formada per 3 grans carrosses, on hi anaven els reis, i els seus patges, i dos vehicles més , molt ben il.luminats, obrint la comitiva.
Tot es va desenvolupar segons el guió previst per aquest any i similar al d’anys anteriors. Una vegada a la Plaça els Reis varen anar saludant a tots els nens i nenes, i després varen pujar al balcó de l’ajuntament des d’on saludaren a les més de 300 persones que havien vingut a rebre’ls.
L’alcalde, Joan Roma, va agrair la vinguda de SSMM. Un any més havien enviat una de les seves princeses per recollir les cartes de tots els nens i nenes, i ara estaven en persona a Borredà. Els va donar les gràcies i va convidar anar al Local Puigmal per llegir la carta dels Reis i rebre els primers regals.
I així es va fer. En el local Puigmal, la rebuda als Reis va ser entusiasta i durant més d’una hora es va anar cridant tots els nens i nenes, un per un, perquè pugessin a l’escenari i rebessin un regal de cadascun dels Reis.
I a les 9 de la nit s’acabà l’acte amb el comiat a la Plaça Major. Els Reis retornaren al campament per preparar-se per passar la resta de regals durant la nit. Aquest matí hem pogut veure per tot el poble, els joguets que han passat. Un dia esplèndid per poder jugar a fora i compartir amb els amics, les joguines rebudes.
Un any més, doncs, tot ha anat bé. Però el dia d’ahir va ser complicat degut a una greu avaria en el subministrament d’electricitat que feia preveure una tarda i nit molt complicades. A Vilada es va cremar un transformador que donava servei també a Borredà i Castell de l’Areny, de manera que varem quedar a les fosques.
Endesa, va avisar d’un mínim de 2 hores per reparar l’avaria, però a la vista de la gravetat, va enviar uns generadors per poder donar llum al poble. Just a les 7 de la tarda va tornar la llum i varem poder recuperar una certa normalitat.
Cal informar, de totes maneres, el gran esforç fet per la brigada d’obres per instal.lar generadors a l’ajuntament i en el local Puigmal per poder garantir la celebració de la festa dels Reis. Gràcies a aquestes previsions i treball extra es va poder iniciar la festa amb normalitat. El mateix varen poder fer els organitzadors de la Cavalcada.
Es per aquest motiu que l’alcalde, ha felicitat els membres de la brigada d’obres , per la bona feina feta, així com els membres de la Comissió de Reis, per haver treballat en unes dificils condicions. Malgrat la contrarietat de no tenir llum, la celebració va tenir la brillantor i participació de tots els anys. A tots, doncs, felicitats i Bon Any.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?