Thursday, December 15, 2011

 

NADAL A BORREDÀ

NADAL A BORREDÀ
Demà , divendres dia 16, encendrem els llums de Nadal , com a preludi de la celebració de les festes de Nadal i Any Nou.
Com cada any, el dia 26 de desembre a les 6 de la tarda, vindrà la princesa – cartera, enviada dels Reis de l’Orient per recollir les cartes dels nens i nenes de Borredà. I el dia 5 de gener a les 7 de la tarda arribarà la Cavalcada de SSMM els Reis de l’Orient a la Plaça Major, on seran rebuts per tota la gent del poble. A continuació sortiran al balcó de l’ajuntament a saludar a tothom, i tot seguit, ja en el Teatre Puigmal repartiran els primers regals als més petits.
Un any més, Borredà celebra en pau aquestes festes, plenes d’alegria i amistat, i carregades d’il•lusions.
Per part de l’ajuntament, el dilluns vinent aprovarem el pressupost per l’any vinent, un pressupost de 955.000 euros, que permet prestar tots els serveis, a la població i executar una de les grans obres d’aquest mandat: el magatzem municipal, i parc infantil.
L’austeritat sempre ha estat norma d’aquest Consistori, i d’aquí que puguem estar orgullosos de ser un dels ajuntaments més complidors en matèria de pagament de factures i presentació de comptes davant tots els organismes.
Permeteu-me aquesta oportunitat per desitjar a tots els habitants del poble, i a tots els que habitualment ens acompanyen en aquestes festes, un BON NADAL I PRÒSPER ANY NOU 2012.
L’alcalde- president , Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?