Saturday, November 26, 2011

 

LA GRAN OBRA DE L'ANY VINENT

LA CONSTRUCCIÓ DEL MAGATZEM MUNICIPAL I PARC INFANTIL, L’OBRA MÉS IMPORTANT DE L’ANY 2012.
En aquests moments l’equip de govern municipal està preparant el pressupost municipal per l’any vinent, 2012.
Vistes les condicions de pagament de les obres incloses en el PUOSC 2011, així com l’Ordre d’allargament dels terminis per la seva adjudicació, l’equip de govern ha decidit traslladar l’adjudicació i execució a l’any vinent.
Aquesta és una obra de considerables dimensions per un petit poble com el nostre. Concretament estem parlant de 400.000,00euros de pressupost, amb una subvenció del 95% del PUOSC 2011.
L’ajuntament ja disposa de la titularitat dels terrenys, i té preparades les bases de la convocatòria del concurs per adjudicar l’obra. La previsió, és doncs de treure-la a concurs dintre del primer trimestre de l’any vinent, i tot seguit iniciar les obres que tindran una durada d’uns vuit o deu mesos.
Aquesta obra permetrà a l’ajuntament disposar d’un grau espai com a nou magatzem municipal per tot el material de l’ajuntament, així com de l’ADF. Permetrà també estalviar diners en lloguer de local, i la solució trobada , permet que la coberta es transformi en un nou parc infantil de dimensions considerables. Concretament serà un parc d’uns 500 m2, en dos desnivells, on ara hi ha la font de la zona esportiva, l’espai enjardinat del davant i tota la part ocupada pel magatzem, on ara hi ha els horts del Canudas.
Aquesta obra permetrà eixamplar el carrer de Dalt, de manera que estigui alineat amb la resta del carrer. Això facilitarà enormement la circulació en aquest tram de sortida del poble, o de connexió cap a la zona nord.
Així, doncs, aquesta serà l’obra més gran prevista per l’any vinent. De totes maneres per part de l’alcalde està fent gestions per dur a terme alguna de les altres obres promeses en el programa electoral i que dependran de la disponibilitat de nous ajuts per part de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Son anys difícils, que no permetran mantenir el ritme d’obres d’anys enrere, però tanmateix queden algunes obres importants per realitzar com son les que afecten el casc antic del poble.
De moment, però, emprendrem aquesta gran obra que suposarà el tancament complert de la zona esportiva, un dels grans atractius de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?