Monday, October 17, 2011

 

NOUS COL.LAPSES A L'EIX DEL LLOBREGAT

NOUS COL•LAPSES A L’EIX DEL LLOBREGAT
Aquest diumenge hem pogut constatar un nou col•lapse monumental de 17 km. De fet tot el tram de l’Alt Berguedà, estava saturat, des de la sortida sud del Túnel de Cadí, fins Berga. Es una demostració més de que fa falta convertir aquest tram en autovia, i en cap cas, pensar en una carretera de 3 carrils, com ara està planejant el govern de la Generalitat.
Amb 3 carrils, el problema no es resoldria i sempre més lamentaríem haver comès aquest error. De moment els col•lapses es produeixen un o dos caps de setmanes al mes. Veurem durant l’època de neu si augmenten o no. De moment, sense bolets, tenim aquest problema, més endavant veurem.
L’enorme cost ja va ser estudiat i valorat pel Govern Montilla, i tots érem conscients de que per dur-lo a terme s’ha de comptar amb fons europeus. Anem-los a buscar i esperem a tenir-los per executar l’obra, però no llencem ara 1,2 milions d’euros per fer un nou avantprojecte que digui per on es pot passar. Aixó ja ho sabem des de fa anys, i tothom va demanar tenir una autovia, i no una carretera de segona.
Aquest és un debat que convé reprendre a la comarca, i prendre una decisió que deixi clar el futur.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?