Wednesday, October 26, 2011

 

MAGNÍFICA REBUDA A LA GENT DE SANT LLORENÇ SAVALL

MAGNÍFICA REBUDA A LA GENT DE SANT LLORENÇ SAVALL.
En el marc de l’intercanvi entre pobles que organitza la Diputació de Barcelona, ahir va tenir lloc, la visita de tornada de Sant Llorenç Savall. Dos mesos enrere havien visitat el seu poble, la gent de Borredà, amb una molt bona rebuda.
A les 10 del matí va arribar l’autocar que portava 50 persones de Sant Llorenç i tot seguit varem donar inici al programa preparat. Esmorzar al Local Puigmal, visita al poble, i a l’exposició del Centre Cívic. A continuació visita al taller d’artesania amb fusta de boix del Molí de Cirera, dinar al Restaurant Baix Pirineu, ball i final de la visita.
En els parlaments del matí, l’alcalde de Borredà, Joan Roma, va donar la benvinguda, tot agraint l’excel•lent tracte tingut a Sant Llorenç. Va convidar els assistents a provar els productes del poble i a visitar el casc urbà, visita en la qual el mateix alcalde va fer de guia.
A continuació la Regidora Pilar Vilella, va agrair l’intercanvi fet, i l’interés que suposa visitar pobles llunyans que habitualment no coneixem personalment.
I va acabar els parlaments del Diputat, Josep Oliva, en representació de l’Area de la Diputació de Barcelona que té l’encàrrec d’organitzar i finançar aquests desplaçaments. Va elogiar la bona feina feta i la riquesa que suposen aquests intercanvis, amb el compromís de poder-los mantenir durant el present mandat.
Hem de qualificar de molt positiva aquesta activitats, i durant tot el dia d’ahir el poble de Borredà es va animar amb la presència d’aquesta delegació de Sant Llorenç, a la qual s’hi va afegir la corresponent al propi poble.
Un dia per recordar i una experiència per repetir.
Joan Roma, alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?