Friday, September 30, 2011

 

NO HAVIA PASSAT MAI

NO HAVIA PASSAT MAI
He estat 16 anys diputat al Parlament, i és lògic seguir amb un especial interès tot el que s’hi relaciona.
Aquest debat de política general m’interessava especialment per veure les explicacions del president Mas, davant el panorama general, i les decisions acordades des que va prendre possessió del càrrec.
Francament, no veig lideratge ni un full de ruta clar que indiqui cap on anem. Es cert que el moment és complicat i enrevessat a tot arreu, però precisament per aquest motiu, és més important que mai, arribar a amplis acords amb la resta de forces polítiques.
Molta gent ha seguit alguns trams del debat, i és lògic veure els resums periodístics, una mica per tot arreu.
Però al costat del que s’ha dit i vist en el Parlament, hem constatat un fet mai contemplat en el Parlament: la impossibilitat d’ordenar les votacions, i haver de passar-les al dia següent. Hem donat una pèssima imatge arreu del país i del món.
Esperem que avui les votacions es puguin dur a terme, i tanquem un ple que passarà a la història no pel que s’hi ha debatut, sinó per com s’ha desenvolupat. I al carrer, totes les protestes, tots els interrogants, totes les inquietuds per resoldre. I una sensació global d’improvisació a tots els nivells, quan més falta fa, un lideratge clar.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?