Monday, September 05, 2011

 

EXCEL.LENT TROBADA DE PUNTAIRES



EXCEL•LENT TROBADA DE PUNTAIRES
Tot i un temps inestable que amenaçava pluja, ahir, diumenge dia 4 de setembre es va poder celebrar la VUITENA TROBADA DE PUNTAIRES a la Plaça Major de Borredà.
L’organització anava a càrrec de la Colla de Puntaires de Borredà , la qual va aconseguir reunir-ne més de 80, tot i la inseguretat del temps.
Des de primera hora del matí , la Plaça Major, es va anar omplint de puntaires que arribaven de Martorell, Berga, Cercs, La Pobla, Folgueroles, Ginesta, Avià, etc, etc, i lògicament 14 puntaires de Borredà.
Es va organitzar també una rifa, amb productes donats per un gran nombre d’establiments del poble i alguns de fora, de manera que la recaptació va permetre pagar bona part de la festa.
Durant tot el matí un públic nombrós va anar voltant per les taules per observar el treball de les puntaires i valorar-ne la qualitat i diversitat.
En definitiva , una excel•lent trobada que dona ganes de continuar-la organitzant en els propers anys. Per molts anys i felicitats, per la molt bona organització.
Joan Roma, alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?