Monday, August 29, 2011

 

MOLT BONA FESTA MAJOR 2011



UNA GRAN FESTA MAJOR
Enguany la Comissió de Festes ha demostrat, que tot i la crisis, es pot fer una magnífica festa major.
Conscients del repte i la necessitat d’estalviar, aquest any el pressupost de la festa major havia baixat uns 4.000 euros respecte la de l’any passat, de manera que l’import genèric de la festa, ha pujat a 14.000 euros, amb un resultat de 2.500 euros de dèficit que cobreix l’ajuntament.
La valoració que fem des de l’ajuntament és molt positiva, en primer lloc per l’alta participació, traduïda en la Plaça Major plena en totes les activitats programades, fins i tot alguna de totalment nova, com la del sopar popular amb la participació de 180 persones, de les quals 106 varen anar a fer la caminada nocturna. Tot molt ben organitzat, de manera que tothom en va sortir content. Una experiència per repetir.
En quan, a la resta d’actes, varen ser molt ben acollits i participats, sense cap mena d’incident que podés espatllar la festa.
Així, doncs, la Comissió es pot donar per satisfeta, i pot començar a preparar la de l’any vinent. Hi ha hagut 3 noves incorporacions a la Comissió i previsiblement se’n produiran alguna més en les properes setmanes. Aquesta renovació va molt bé, precisament per aportar noves idees i esforços en benefici de tots.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?