Tuesday, August 16, 2011

 

FORMATJAZZ, UNA INICIATIVA EXITOSA



FORMATJAZZ, UNA ALTRA INICIATIVA EXITOSA
Per iniciativa d’Antoni Chueca, amb la col•laboració de la Berguedana de Jazz, i l’ajuntament de Borredà, es va dur a terme el passat dissabte dia 13, un concert de Jazz a la Plaça Major i un tast de formatges durant la mitja part.
Tot un èxit de públic, tot un èxit artístic del Grup de Jazz , de gran qualitat, i una magnífica degustació de diversos formatges del sud de França, concretament de la regió de l’Ariège.
Es varen servir 320 racions de formatges, i segurament s’hagués pogut arribar a les 400 degut al èxit de la iniciativa. El públic assistent va sortir entusiasmat del concert i de la degustació.
Aquesta iniciativa ha quedat reflectida en diversos mitjans de comunicació i és molta la gent que ha fet arribar la felicitació a l’ajuntament. L’alcalde ha transmès aquesta felicitació a l’ impulsor de la festa, i a tot l’ampli entorn que va col•laborar en la bona organització de l’esdeveniment.
Cal dir que el grup de jazz, va demostrar la seva alta qualitat, i venia precedit d’una llarga trajectòria artística que garantia l’èxit del concert.
Felicitats, doncs, als impulsors i a tots els voluntaris que varen participar en l’organització de la festa. Una festa que mereix tenir continuïtat si aixì ho decideixen els promotors.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?