Tuesday, August 02, 2011

 

CARTELLS TURISTICS

INSTAL•LATS DOS CARTELLS INFORMATIUS
Aquesta setmana s’han col•locat dos grans cartells informatius, destinats a informar d’on es pot comprar i menjar, dintre del casc urbà de Borredà.
Per iniciativa d’uns quants botiguers, es va creure oportú procedir a redactar un plànol del nucli urbà , en el qual hi figuressin les botigues, comerços, bars i restaurants, a més de la casa de turisme rural del Querol vell.
En un gran plànol es pot contemplar la situació de cada establiment, i això facilita el coneixement del poble i els serveis que ofereix a tots els visitants. Un dels cartells està a l’aparcament municipal, i l’altre a l’entrada del poble. Dos llocs estratègics que permeten donar compte dels bons serveis del poble.
Fins ara, molta gent de visita al poble, no sabia on podia anar a comprar, o menjar, i dormir. Ara, veurà la pluralitat d’opcions que té , amb la ubicació de cada establiment, així com amb els telèfons de contacte.
Estem segurs de la bona acollida de la iniciativa, i felicitem als impulsors de la mateixa. I fets aquests cartells, ja se n’han començat a dissenyar uns altres, en els quals hi figuraran tots els establiments existents dintre del terme municipal. Aquesta és una altra de les necessitats de tots els visitants. Volem que en un altre plànol figurin els 3 càmpings, que tenim en el terme municipal, o les cases de turisme rural, els restaurants, etc.
La previsió és que dintre d’un parell de mesos tinguem ja a punt de col•locar aquests nous cartells que completaran els que s’han posat aquesta setmana.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?