Thursday, June 16, 2011

 

PREPARAT EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR

PREPARAT EL PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR – 2011
Aquesta setmana , la Comissió de Festes tancarà el programa de la Festa Major d’enguany. Conscients de la crisis , la Comissió es va proposar retallar despeses i aconseguir una rebaixa considerable respecte l’import de l’any passat.
Es per aquest motiu que s’han fet múltiples consultes durant els darrers mesos, per compaginar una bona festa amb un cost raonable. I el cost raonable consisteix en poder rebaixar prop de 4.000 euros, els 13.000 euros de cost de l’any passat.
Això suposa buscar conjunts i grups bons, a millor preu. El fet de tenir la Festa Major en ple mes d’agost complica l’austeritat perquè tots els professionals apugen preus durant el principal mes de l’any. Al voltant de la Mare de Déu d’agost, es celebren més de 300 Festes Majors a Catalunya. Vol dir que aquests dies faltes grups i conjunts per actuar, i això suposa un encariment considerable respecte altres dates de l’any.
D’aquí que just després d’una Festa Major ja es comenci a preparar la de l’any vinent per poder triar una mica i variar els repertoris. Aquest any la Comissió de Festes continuarà oferint una bona festa major, amb la distribució tradicional de balls, activitats esportives, de lleure i oci. La intenció és no superar els 11.000 euros de cost final, sense rebaixar la qualitat. Estem segurs d’haver-ho aconseguit.
Recordem que els dies de Festa Major son : 20, 21, 22 i 23 d’agost. I el finançament dels actes va a càrrec dels anuncis del programa de Festa Major, de les rifes que cada dia es fan, amb importants premis, i d’alguns patrocinadors que paguen trofeus o activitats concretes, a més de l’ajuntament de Borredà que cobreix el dèficit final.
Animem tothom a reservar aquests dies per venir a Borredà i gaudir de 4 dies de festa, amb actes per a totes les edats. Bona festa major.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?