Sunday, June 12, 2011

 

JA TENIM NOU CONSISTORI

SOLEMNE SESSIÓ DE CONSTITUCIÓ DEL NOU AJUNTAMENT
El dissabte a les 12 en punt del migdia, es va iniciar la cerimònia de constitució del nou Consistori, sorgit de les eleccions del passat dia 22 de maig.
Tot va anar com estableix el reglament i va exercir de president de la Mesa d’edat, Antonio Velasco, i Concepció Barniol. Tots els elegits varen anar prometent el càrrec, i finalitzada aquesta primera part, s’inicià la segona amb l’elecció de nou Alcalde.
Recomptats els vots, Joan Roma i Cunill, va ser reelegit amb 6 vots. En Joan Palla de CiU en va tenir un. Per tant per 6 a 1, en Joan Roma torna a ser alcalde de Borredà per aquest nou mandat que va de 2011 a 2015.
Posteriorment es varen fer les fotos de grup que serviran per encapçalar el nou butlletí municipal que sortirà dintre d’uns quants dies.
I el dilluns dia 20 a les 7 de la tarda tindrà lloc el primer Ple Extraordinari del nou mandat per constituir el Cartipàs Municipal, règim de sessions i la resta d’òrgans i temes per començar a governar.
En el seu parlament, l’Alcalde va prometre continuar treballant pel poble, amb la mateixa honestedat, dedicació i eficàcia des que va iniciar el càrrec. Igualment va agraïr la feina feta pels regidors sortints, en Joan Rovira, i molt especialment en Jesús Solanellas que ha estat la seva mà dreta durant 20 anys.
Va prometre que malgrat la crisis es mantindran els principals serveis municipals, especialment tots aquells dedicats als més necessitats.
Així, doncs, Borredà ja ha constituït el nou Consistori i comença a preparar les primeres actuacions municipals. Ben aviat, es farà saber quines son les prioritats i els canvis a introduir en l’acció de govern.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?