Monday, May 09, 2011

 

NOTA PREMSA - CANDIDATURA PSC - PM

BORREDÀ – CANDIDATURA PSC- PM RENOVADA
A Borredà , des de l’any 1991 governa amb majoria absoluta un equip de govern de PSC, amb en Joan Roma, com alcalde.
Enguany, la llista presentada té diverses novetats , degut a la incorporació de diverses persones a la candidatura, complint exactament el 50% de paritat, amb 5 dones i 5 homes a la llista. També , pel fet de que un històric de les candidatures socialistes, Jesús Solanellas, deixa l’ajuntament, després de 20 anys de servei al poble com a Primer Tinent d’alcalde.
Els principals objectius del programa electoral, son el de crear un Parc Urbà a la zona de Cal Gall, un espai gran , amb vistes magnífiques que servirà de zona de passeig i esbarjo, durant tot l’any. I dur a terme, la primera fase de la gran obra de Renovació de serveis i paviment del Casc Antic. Una obra de 1,150.000 euros, que suposarà el soterrament de tots el cablejat del poble, a més de renovar xarxes d’aigua i clavegueram.
Altres compromisos son el de Restaurar el Pont de Sant Joan, i la compra de terrenys i construcció d’un magatzem municipal i parc infantil , que ja tenen subvenció del PUOSC i poden ser realitat dintre de pocs mesos.
En el programa hi figuren d’altres compromisos, com el de millora de camins rurals, ampliació noves tecnologies o una aposta per noves eines destinades al turisme. La millor garantia , és el compliment dels compromisos electorals en els 20 anys de govern. Ara la candidatura es presenta sota el lema . IL•LUSIÓ PER BORREDÀ.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?