Saturday, May 07, 2011

 

HEM ARRIBAT ALS MIL

HEM ARRIBAT ALS MIL.
Avui hem arribat als mil escrits publicats en aquest bloc, d’ençà el 10 de novembre de 2005, en que vaig publicar el primer.
L’inici del bloc, va venir donat pel fet de ser , en aquell moment, Diputat al Parlament de Catalunya pel PSC. En tant que parlamentari varem considerar que era indispensable poder explicar les nostres actuacions, gestions, propostes i treball parlamentari en un lloc públic com és aquest.
Poc a poc, aquest bloc ha servit com arxiu – biblioteca de tots els escrits que he anat publicant en diferents diaris i revistes. Igualment temes relacionats amb el Partit Socialista del qual sóc President de la Federació XI que aplega les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès. I lògicament com alcalde de Borredà des del 1991. Aquest càrrec és el que produeix el màxim d’informacions que publico en el bloc com una finestra oberta a tots els interessats, i que no sempre poden ser publicades en el butlletí municipal, degut a la immediatesa o al interès en fer-ho saber a tothom.
Es evident que les noves tecnologies han canviat radicalment les vies de comunicació entre els càrrecs públics i els ciutadans. Son moltes les persones que m’han comentat noticies , propostes o escrits apareguts en aquest bloc, de manera que demostra la seva utilitat.
Penso continuar fent-lo servir, i espero col•laborar així a la transparència, informació i documentació de les tasques municipals, o en altres àmbits de la meva actuació. Agraeixo a tothom qui segueix aquest bloc, a continuar fent confiança en tot el que s’hi publica. La rigorositat i transparència son factors essencials en l’acció de govern. Em felicito per aquests mil escrits, i espero seguir-ne fent en els propers anys. Gràcies a tots, i bon cap de setmana.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?