Friday, May 13, 2011

 

AVUI REPARTIREM ELS PROGRAMES ELECTORALS

AQUESTA TARDA REPARTIREM ELS PROGRAMES ELECTORALS
La rapidesa en el repartiment del correu ha fet que la gent hagi rebut abans la meva carta i la papereta de votació que no pas el programa electoral. Bé, demano excuses, però aquesta tarda tot quedarà arreglat. Passarem el programa per totes les cases i en deixarem uns quants exemplars a cada botiga, comerç i bar del poble, perquè qui no en tingui , el pugui agafar d’allà.
I la gent de fora rebrà tot plegat el dimarts o màxim el dimecres vinent. Hem procurat que tothom pugui rebre prou informació com per poder votar coneixent el que proposem fer en els propers 4 anys.
Les llistes dels candidats també figuren en el programa, tot i que els varem anunciar a les cartelleres del poble.
També recordem que la petició de vot per correu ja ha finalitzat i qui l’hagi demanat rebrà a casa seva la documentació per votar. Quan hagi posat la papereta en el sobre, ha de posar-ho tot en el sobre que li han enviat i portar-ho a Correus.
Aquests dies he parlat ja amb força gent sobre peticions i propostes que m’han fet arribar, de cara a dur-les a terme en els propers mesos. Moltes corresponen a petites obres que efectivament es poden dur a terme sense grans despeses i la brigada d’obres ja té una llista de petites millores que convé anar fent, de cara a l’estiu.
I pel que fa activitats, totes continuen sense cap alteració , i queden assegurades un any més amb els ajuts rebuts de la Diputació de Barcelona.
En conjunt, doncs, no es preveuen canvis en les programacions fetes per l’ajuntament i les entitats del poble.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?