Thursday, May 19, 2011

 

ALGUNES MILLORES PUNTUALS

ALGUNES MILLORES PUNTUALS
En reunió tinguda ahir, l’equip de govern va decidir dur a terme algunes millores puntuals , en tres llocs concrets.
En el primer cas es tracta de posar uns marcs, amb teles mosquiteres en una part de les finestres del Centre Cívic. D’aquesta manera, a l’estiu es podran obrir finestres sense por a que entrin mosques.
Una segona millora consistirà en posar una barana al llarg del passatge de cal Vidal que té una pendent considerable, i a l’hivern, amb neu o gel, pot ser perillós. Es farà un sistema igual que a la baixada del Vinyal.
Una tercera millora serà al final d’aquest passatge i abans de travessar la carretera, s’arreglarà el terra i es demanarà a la Generalitat la possibilitat de posar un pas zebra que comuniqui amb el carrer Vinyal. Es un lloc que té un cert perill, degut a la proximitat del revolt del Querol Vell.
I també en aquest indret, mirarem de resoldre la connexió entre el carrer Vinyal i el carrer General Manso, perquè els peatons puguin circular amb seguretat.
A la reunió es va valorar positivament la prova feta en un tram del carrer de la Font, i del carrer de Berga, amb un material especial per reduir desnivells en sols de pedra. A la vista del bon resultat , la brigada continuarà utilitzant aquest sistema per arreglar algun altre tram del poble.
Finalment es va acordar també posar un mirall a la cruïlla del Carrer Queralt, amb la Serradora Gallet, per millorar la seguretat en aquest indret que té poca visibilitat.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?