Sunday, April 17, 2011

 

UNA NOVA ETAPA MUNICIPAL

UNA NOVA ETAPA.
Tothom ja sap que les properes eleccions municipals seran el diumenge dia 22 de maig. Portem, doncs, 32 anys de democràcia municipal, i la transformació de pobles i ciutats està ben a la vista de tothom.
També a Borredà. En aquest temps, el poble ha tingut 3 alcaldes: Antoni Andreu, Josep Nadeu i Joan Roma, qui signa aquest escrit.
En públic i en privat, sempre he dit que tots els equips que han passat per l’ajuntament han estat honestos i profitosos pel futur del poble. Qui recorda els primers anys, com era el poble, i qui el veu ara. No hi ha dubte de la bona feina feta.
Toca , ara, emprendre una nova etapa, en un moment de grans dificultats. La crisis colpeja tot el país i també el nostre poble. Tanmateix, l’ajuntament va fer els deures a temps i pot continuar oferint garanties de solvència i bon funcionament.
Fa uns mesos que varem parlar amb un gran nombre de persones per veure quina valoració feien d’aquest mandat. Quines disponibilitats tenien de cara a participar en una nova candidatura, i quins eren els projectes i propostes més adients per aquest immediat futur.
D’aquests contactes, en va sorgir la decisió de presentar una nova candidatura a les eleccions, amb un equip de persones renovat, i amb ganes d’iniciar una nova etapa tant activa i rellevant com les anteriors.
Trobat l’equip, es va debatre i valorar qui havia d’encapçalar-lo , i es va confiar, de nou, en la meva persona. Vaig acceptar la responsabilitat d’anar de cap de llista, a la vista del bon equip format, dels projectes proposats, i del repte que significa impulsar-los , malgrat les difícils circumstàncies en que ens trobem.
Hem oficialitzat ja la presentació de la candidatura , formada per 7 titulars i 3 suplents. properament els donarem a conèixer, a l’igual que les principals propostes pel nou mandat. Tocarà valorar a la gent del poble, a qui volen donar la confiança, per governar els propers 4 anys.
Joan Roma i Cunill, Cap de llista de la candidatura PSC – PM.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?