Monday, April 18, 2011

 

PLACES APARCAMENT MINUSVÀLIDS

TRES PLACES D’APARCAMENT RESERVAT PER PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA:
Dintre de la campanya per la millora de l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda, hem dut a terme la reserva de 3 places d’aparcament per vehicles que siguin conduits per persones amb alguna minusvalia.
Concretament s’ha reservat una plaça a l’inici del carrer Manresa, cruïlla amb el carrer Dr. Vilardell, i dues més a l’aparcament municipal. De fet, quan es va construir l’aparcament municipal , ja es varen reservar dues places, situades en el millor lloc per les persones amb problemes de mobilitat. Concretament son les dues places al costat de la rampa d’accés al Camí de la Coma.
Aquestes places son més grans que la resta , per facilitar l’aparcament i l’entrada i sortida al vehicle. Ara s’han pintat els senyals horitzontals, i així queda clar que estan reservades.
També , demà es col•locarà un senyal de sortida del poble, en el pal de sortida de l’aparcament municipal. Alguns conductors anaven cap el Pla del Mariano, en comptes d’agafar el carrer Queralt. Amb aquest senyal, evitarem aquest dubte i guanyarem en comoditat i seguretat.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?