Saturday, April 02, 2011

 

PLAÇA MAJOR - CENTRE DE LA VIDA DEL POBLE

PER PASQUA PLAÇA MAJOR TANCADA
Des de fa molts anys, l’ajuntament procedeix a tancar la Plaça Major, durant un cert temps en ple estiu. Vist el bon resultat que dona, i les nombroses peticions que ens han fet arribar moltes persones, hem decidit que aquest any, la Plaça serà tancada a l’aparcament a partir de Pasqua i fins passat l’estiu.
Durant aquests mesos la Plaça Major es converteix realment en el centre del poble. Un lloc on van mares i pares amb els nens petits a jugar, i on es reuneix tothom per fer la xerrada i veure’s uns als altres.
Així, doncs, a finals de mes posarem les jardineres com a línia de separació pel trànsit i només deixarem passar els vehicles, però n podran aparcar-hi. De fet, volem fomentar l’ús de l’aparcament que tenim en el centre i que permet deixar el vehicle a ben pocs metres d’allà on anem.
Animem tots, a mentalitzar-se i anar directament a l’aparcament . Posarem un avís a la cruïlla del carrer Manresa amb el carrer Queralt, de manera que els conductors sàpiguen que és millor no arribar a la Plaça perquè la trobaran tancada.
Estem segurs de que tothom agrairà aquesta decisió i convertirem el centre del poble en el centre de la vida de Borredà com ha de ser.
Igualment s’ha autoritzat al Bar de Cal Ferrer a posar unes taules a l’aire lliure just en la cantonada de la Plaça que dona a les escales de l’església. Això també ajudarà a animar aquest indret.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?