Sunday, April 24, 2011

 

EXIT DE LA DIADA I PASQUA

EXIT DE LA DIADA DE SANT JORDI I DIUMENGE DE PASQUA
Tot i l’amenaça de pluja, la diada de Sant Jordi va ser tot un èxit de participació i venda de roses i llibres. Concretament l’AMPA va vendre les 400 roses que havia preparat i a la 1 del migdia ja no en quedaven. Una gran gentada va omplir la Plaça Major i també va passar per la parada de la Penya Blaugrana que venia llibre de vell i altres productes a benefici de l’AFANOC, Associació de Familiars de Nens malalts de càncer.
Avui, diumenge també la venda de la PBB ha estat un èxit, juntament amb la rifa d’una Mona de Pasqua, i la recollida de donatius per lluitar Contra la Fam que organitza el Barça.
També a la Plaça Major, s’ha instal•lat la Jardineria Santacreu per vendre plantes i flors per guarnir balcons i finestres. Com altres anys, la venda ha estat un èxit. Ara esperem que la gent guarneixi les cases amb flors i aixì tenir un poble encara més bonic.
Per últim , i com ja és tradició l’Ajuntament a la sortida de Missa Major, ha ofert coca i vi, en senyal d’acollida i festa. Es una molt antiga tradició que l’ajuntament manté i pensa mantenir sempre.
Bona Pasqua a tothom.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?