Wednesday, April 20, 2011

 

DUES CANDIDATURES A BORREDÀ

DUES CANDIDATURES A LES MUNICIPALS DEL 22 DE MAIG
Avui s’han publicat totes les candidatures presentades, pels diferents partits, a les eleccions municipals del 22 de maig. Concretament a Borredà se n’han presentat dues, la del PSC – PM, i la de CiU.
Hem tornat , doncs, al que sempre havia estat habitual, excepte en el darrer mandat, en que n’hi varen haver tres. Ara, les llistes son les següents:
Candidatura PSC – PM
1.- Joan Roma
2.- Antonio Velasco
3.- Concepció Barniol
4.- Anna Ma. Cunill
5.- Anna Ma. Rubio
6.- Joan Rovira
7.- Azucena Llop
Suplents
1.- Ivan Tubau
2.- Irene Puigcorbé
3.- Jordi Tarruella

Candidatura CiU
1.- Joan Pallach
2.- Vicenç Vilalta
3.- Montserrat Rota
4.- Joan Pons
5.- Josep Ma. Solano
6.- Ma. Angels Tubau
7.- Josep Nadeu
Suplents
1.- Romualdo Freixa
2.- Jaume Pons
3.- Joan Rota
4.- Manuel Gros

Aquests son els components de les dues candidatures presents a les eleccions municipals, de les quals en sortirà el proper Consistori. A Borredà ens coneixem tots i per tant no cal fer presentacions de candidats.
Per la nostra part, hem iniciat la confecció del programa electoral que presentarem durant la campanya, i en els darrers dies farem arribar a totes les persones, els obres i paperetes per poder votar.
Enguany hi ha 446 persones censades. Es a dir, amb dret a vot. Una xifra força semblant a les darreres municipals.
Com es pot veure, la candidatura del PSC – PM, està formada per 4 dels actuals membres de l’equip de govern, si bé en Joan Rovira, en comptes d’anar en el número 5è, va en el sisè i s’ha retirat en Jesús Solanellas que durant tots aquests anys, ha estat el número 2, i ha exercit les funcions de Primer Tinent d’Alcalde.
A la llista de titulars han entrat dues dones, preparades i amb bona predisposició per gestionar diverses àrees de govern, cas de tenir la confiança dels ciutadans. En conjunt, la llista és totalment paritària: 5 candidats i 5 candidates. Una bona manera de demostrar amb fets la importància de tenir una candidatura equilibrada i representativa de tot el poble.
Ara, toca a la gent de Borredà valorar una i altra llista, i veure quina és la més preparada per poder governar en uns temps difícils, però , tanmateix plens d’oportunitats de cara el futur.
Per la meva part, voldria donar les gràcies, en nom propi i del poble a l’amic i company, Jesús Solanellas, pels vint anys de dedicació al govern de Borredà. No és fàcil trobar persones disposades a dedicar una part de la seva vida a treballar pels altres. Sense cap benefici propi, ans el contrari, moltes vegades sortint-ne perjudicat.
Durant tots aquests anys, Jesús Solanellas, ha estat la meva mà dreta, la persona que m’ha fet arribar inquietuds i preocupacions de la gent. El que més bé coneixia el sentiment del poble, i darrere la seva timidesa, s’hi amagava una persona amb bones idees i propostes , que han sigut tingudes en compte, en moltes de les iniciatives municipals.
Li desitgem una llarga vida, a nivell personal i professional i esperem continuï les activitats a la comissió de festes, i en altres esdeveniments del poble.
I , també vull felicitar i agrair la feina feta per la resta de membres de l’equip de govern, Antonio Velasco, Concep Barniol i Joan Rovira. Hem format un bon equip de govern, amb bona sintonia, gran dedicació i bons resultats. Han estat quatre anys plens d’activitat i també de problemes que hem anat resolent de la millor manera possible. Qui repassi les realitzacions dutes a terme, podrà comprovar l’encert en la majoria. Sempre podem haver-nos equivocat, però mai , intencionadament. L’estimació per Borredà ha presidit totes les nostres actuacions.
Acabem un mandat, el dia 22 de maig, i el dia 11 de juny es procedirà a constituir el nou Consistori sorgit de les eleccions. Els ciutadans de Borredà tenen la paraula. Gràcies a tots i a totes, i continuem al servei del poble.
Joan Roma i Cunill, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?