Tuesday, April 19, 2011

 

30 CANDIDATURES AL BERGUEDÀ

BERGUEDÀ – EL PSC PRESENTA 30 LLISTES. EL MAJOR NOMBRE EN ELS 32 ANYS DE DEMOCRÀCIA MUNICIPAL. ENCAPÇALEN LLISTA, 14 DONES.
El Partit dels Socialistes de Catalunya, ha presentat 30 candidatures, sota les sigles PSC, PM, o com Independents – PM, sobre un total de 31 municipis a la comarca del Berguedà. Es el major nombre de candidatures presentades en els 32 anys de democràcia municipal.
Però, a més, de les 30 llistes, en 14 municipis presenta una dona com a cap de llista. Cap altre partit, ni ara ni en el passat ha aconseguit la paritat, a nivell comarcal, per la qual cosa, s’ha demostrat en fets, i no en paraules qui aposta per l’augment de la presència de dones a les llistes.
Tancades les candidatures, ara s’inicia la segona etapa, consistent en la presentació a cada poble i l’elaboració del programa electoral. Un programa electoral que cada llista fa pel seu compte, tenint present la realitat municipal, i els condicionants comarcals i nacionals, però amb l’ambició de dur a terme transformacions en profunditat en determinats aspectes, i preservant ,sempre, els serveis d’autèntica prioritat: Ensenyament, Sanitat, Serveis Socials. Si un nexe comú tindran els programes serà aquest, el de prioritzar i garantir l’estat de benestar, a nivell municipal.
I ,lògicament, la prioritat de cada candidatura és la de millorar resultats arreu. Tant on es governa, per continuar governant i continuar millorant les condicions de vida dels conciutadans, com on estem a l’oposició, on l’objectiu és formar govern, sols o amb altres forces polítiques.
Properament donarem a conèixer totes les candidatures presentades, aixì com els principals trets i objectius de cadascuna. L’únic municipi on no ens presentem ha estat Vallcebre, per unes circumstàncies de caràcter personal que han motivat, deixar aquesta candidatura per les properes eleccions de 2015. Aquell serà el moment de completar les 31 candidatures, i fer el cim. Ara ,però, podem dir amb satisfacció que s’han complert àmpliament els objectius proposats, tant pel nombre de candidatures com per la composició de les mateixes.
El PSC , competirà lleialment amb les altres forces polítiques a cada poble i a la comarca, en general, per augmentar la seva presència local, i alhora ser decisius a l’hora de conformar el nou Consell Comarcal.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?