Thursday, March 17, 2011

 

UNA NOVA CASA A LA ZONA NORD

COMENÇADA UNA NOVA CASA A LA ZONA NORD
Avui han començat les obres de construcció d’una nova casa a la parcel•la núm. 1 de la zona nord. Concretament al carrer Barcelona núm. 2. Aquesta parcel•la feia temps que s’havia venut a uns primers propietaris que la van revendre als actuals.
Ara comencen la seva casa, i en aquests moments, tot i la crisis del sector de la construcció tenim 3 cases en construcció en el poble. Una al final del carrer Lleida, una altra al carrer d’Alpens i aquesta darrera del carrer Barcelona. Es una mostra de que el nostre poble continua sent atractiu per famílies que busquen la pau i tranquil•litat de Borredà, a més d’un magnífic paisatge , unes bones infraestructures i serveis.
L’inici d’aquestes obres del carrer Barcelona, ha fet decidit a l’ajuntament, demanar al propietari de la finca de La Llosada, de tallar el roure existent en el marge esquerra. Aquest roure de grans dimensions tenia algunes arrels poc profundes i feia tema per la seguretat de les persones. Es per aquest motiu que varem demanar al propietari poder-lo tallar, i així s’ha fet avui mateix.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?