Thursday, March 31, 2011

 

DARRER PLE DEL MANDAT

DARRER PLE MUNICIPAL ORDINARI D’AQUEST MANDAT
Tal com estava previst, es va celebrar el darrer Ple Municipal Ordinari, amb un ordre del dia reduït a temes de tràmit. Es varen aprovar per unanimitat, per fer referència a la posta en marxa de l’administració digital. Borredà és municipi pilot per part de la Diputació de Barcelona i s’ha iniciat la conversió de l’administració de paper a la digital, prevista per dintre de dos anys, a tot el país.
Es un gran repte per quan significa canviar el funcionament habitual de l’ajuntament i disposar de les eines indispensables per fer-la realitat.
Al final de l’ordre del dia figurava el punt d’informes d’alcaldia. Es va informar de diversos resultats de gestions fetes en els darrers mesos, i coses que queden pendents de cara el proper mandat. També és va deixar clara la salut financera de l’ajuntament, demostrada en el pagament puntual de totes les factures a 30 o 60 dies, així com per estar totalment al dia de les obligacions en matèria de crèdits.
I per part del Regidor – Portaveu de CiU, Joan Pallach , va fer un repàs a tot un seguit de plantejaments fets durant el mandat, per part d’aquesta força política, i el mateix va fer la Regidora- Portaveu d’IB, Assumpta Duran.
Al final , l’alcalde va felicitar i donar les gràcies a tots els membres del Consistori per la bona feina feta, tant en el govern com a l’oposició. I els ha acomiadat fins el ple d’aprovació de l’acta d’aquest darrer ple.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?