Sunday, February 20, 2011

 

NOU ÈXIT DE LA FESTA DE LA MATANÇA DEL PORC

NOU ÈXIT DE LA FESTA DE LA MATANÇA DEL PORC.
Un any més, i ja van 36 ha tingut lloc la festa de la matança del porc, el tercer diumenge de febrer, amb l’assistència de centenars de persones, vingudes d’arreu del país. El bon temps i la bona organització han aconseguit repetir l’èxit d’altres anys.
A les 10 en punt del matí com és costum, s’ha començat a servir l’esmorzar, i no hi ha hagut les acumulacions d’anys enrere, degut a una millor distribució de les plates de menjar, i l’arribada més espaiada de la gent.
A les 10 del matí, en el Centre Cívic s’ha inaugurat una interessant exposició de fotos, dites populars i utensilis històrics de la matança del porc. Una exposició realment interessant , organitzada per la Regidora d’Educació i noves Tecnologies, Concepció Barniol. Molta gent ha aprofitat la diada per anar-la a veure. Es una bona iniciativa que s’hauria de repetir de cara el futur.
Com ja és habitual, l’empresa Catalana de Pinsos ha donat el porc, i que amb un pes de 101 quilos ha permès fer l’esmorzar, a part de que l’ajuntament ha afegit 80 quilos de botifarra, uns altres 80 quilos de pa, i altres productes per beure i per torrar el pa.
La organització ha anat a càrrec de la colla de sempre, coordinada per Josep Roma, i que ha demostrat una coordinació i treball admirables.
Felicitats a tots els col•laboradors i participants, per una festa que ha tornat a ser una mostra de la bona acollida que el poble dona a tots els visitants.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?