Friday, February 18, 2011

 

A LA RECERCA D'UN LLOC DE TREBALL

A LA RECERCA D’UN LLOC DE TREBALL
Tot i que Borredà és petit, també existeix una bossa d’atur, propera a la vintena de persones. Algunes del poble i altres, vingudes d’altres indrets. No és fàcil trobar feina en les actuals circumstàncies, per la qual cosa sempre que algú ve a l’ajuntament, l’adrecem al CFI – Cercs – Berguedà, es a dir, al Consorci de Formació i Iniciatives, Cercs- Berguedà.
Es l’organisme més preparat i de més àmplia experiència de la comarca, juntament amb el servei oficial del SOC ( Servei d’Ocupació de Catalunya) depenent de la Generalitat, situat a Berga.
Aquesta oficina de Treball està situada a l’Avinguda del Canal, 11 de Berga, i el seu telèfon és el 93 821 44 31.
En quan al CFI, té les oficines centrals a la Plaça Sant Joan de Berga, i el telèfon és el núm. 93 824 77 00.
Tot i la crisis és evident que sempre hi ha empreses necessitades de cobrir places de treball, en alguna part de la comarca. Es important, preparar un currículum i presentar-lo en un dels dos llocs. A més, propers ja a l’inici de la primavera, i amb l’arribada de les festes de Pasqua, es desperta el principal sector laboral de la comarca, lligat al turisme.
Per tant, animem a totes les persones a la recerca d’un lloc de treball que s’adrecin a tots dos llocs. Es la millor decisió per trobar feina.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?