Thursday, February 10, 2011

 

CAMPANYA VIGILANCIA CONTRA INCENDIS

CAMPANYA PREVENCIÓ D’INCENDIS 2011 – DIPUTACIÓ BARCELONA.
Com cada any, la Federació d’ADF del Berguedà, les ADF i els ajuntaments de la comarca, col.laboren amb la Diputació de Barcelona, peer a l’execució del Pla d’informació i vigilància contra incendis forestals ( PVI ).
Aquest any es convoquen 192 places d’informadors per l’estiu 2011, a nivell de tota la província, i concretament 24 corresponen a la comarca del Berguedà. El perìode de vigilància comença el dia 15 de juny i finalitza el 31 d’agost.
Les inscripcions es poden realitzar fins el dia 18 de febrer. Es poden consultar les dates i bases del procés de selecció a : www.diba.cat/incendis . Per qualsevol dubte podeu trucar al Tel. 938213553 i demanar per Guillem Canal.
Recordem que Borredà , a efectes de vigilància s’agrupa amb Sant Jaume de Frontanyà i per aquest servei calen 2 persones. De totes maneres la inscripció i procés de selecció es fa a nivell de tota la província, per part d’una empresa contractada per la Diputació de Barcelona.
Qui estigui interessat en inscriure’s que miri les bases, per comprovar que té tots els requisits demanats, i tot seguit que ompli la documentació i la tramiti. De fet, es pot tramitar en qualsevol dels ajuntaments de la comarca. En el cas nostre, per aconseguir la signatura del President de l’ADF Sobrepuny i el segell, millor anar a l’ajuntament de Vilada, que exerceix de vice-president de l’ADF i on hi treballa la secretària de l’ADF.
Recordem que falten pocs dies per tancar el període de inscripcions. Concretament el dia 18 de febrer.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?