Friday, December 10, 2010

 

MAGNÍFICA EXPOSICIÓ EN EL CENTRE CIVIC

MAGNÍFICA EXPOSICIÓ EN EL CENTRE CÍVIC
El dilluns tancarà l’exposició sobre els crancs i petxines procedents de la Riera de Merlès. Avui l’he anada a visitar, coincidint amb un dels grups de l’escola de Borredà, i francament mereix anar-la a veure.
Convido a totes les persones que no l’han vista que aprofiten demà i demà passat per anar-hi. Es donaran compte de quantes coses tenim ben a prop i no les coneixíem prou bé.
En uns aquaris, es poden veure diferents espècies de crancs, per poder-los comparar amb els autòctons d’aquí. També es podran veure les petxines, algunes de considerables dimensions que viuen semienterrades a la Riera.
I amb uns plafons, plens de fotos i textos explicatius podem veure la fragilitat dels nostres rius sinó els cuidem, i encara més de la fauna i flora que hi viu.
En resum, és una exposició d’un gran interès, molt ben elaborada, i molt pedagògica. Si a més es poden escolar les explicacions de la biòloga, Núria Valls, molt millor perquè ajuden a comprendre tot el cicle de vida dels crancs i petxines, i els perills que tenen per poder sobreviure.
En definitiva, ha valgut la pena col•laborar amb aquesta entitat, i així ho continuarem fent de cara els propers anys.
Joan Roma, alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?