Friday, December 10, 2010

 

IL.LUMINACIÓ DE NADAL

EL DIVENDRES 17 –ENCESA DELS LLUMS DE NADAL
Com cada any, l’ajuntament procura celebrar les festes amb una il•luminació típicament nadalenca, que anem variant d’un any a l’altre, i completant alguns trams de carrers.
Aquest any, i en consonància amb l’austeritat financera, no hem comprat figures noves, sinó millorat alguna de les existents. Dintre de pocs dies, tots els llums estaran ja col•locats i podrem procedir a l’encesa oficial, el divendres dia 17 al vespre.
I com és lògic, i per donar exemple, tots els llums son de baix consum elèctric i estaran encesos fins a les 10 de la nit, excepte els dies principals de festa. D’aquesta manera alegrem la vida del poble, però sense despeses inútils.
De cara l’any vinent tenim previst, continuar la il•luminació d’alguns altres carrers i fer canvis en els llums de la Plaça Major. De totes maneres, el conjunt del poble té un magnífic aspecte amb els llums encesos. La varietat i els colors contrasten amb la pedra de les façanes i provoquen un agradable ambient, molt propi de les festes nadalenques. I ja a prop de Nadal, posarem música a la plaça per acabar d’animar l’ambient.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?