Sunday, November 28, 2010

 

PREMI D'HONOR A ROMUALD FREIXA

PREMI D’HONOR A ROMUALDO FREIXA- PRESIDENT ADF SOBREPUNY
En un solemne acte celebrat, dissabte dia 27 , en un dinar al pavelló poliesportiu de Sant Hipòlit de Voltregà, amb més de 500 persones, el president de l’ADF Sobrepuny, Romuald Freixa va rebre el Premi d’Honor: Joaquim M. De Castellarnau. Un premi de gran prestigi , en honor de tota una vida dedicada a la prevenció i extinció d’incendis.
Cada any, la Diputació de Barcelona , organitza un dinar per entregar els premis a diferents mèrits, relacionats amb les Agrupacions de Defensa Forestal ( ADF), i fa uns anys es va instituir un premi especial, per distingir una persona que hagi estat decisiu a l’hora de lluitar contra els incendis.
Aquest any, aquest premi ha anat destinat a Romuald Freixa, un ciutadà excepcional de Borredà. Una persona que ha estat en totes les institucions del poble, i que sempre l’ha defensat, des de l’ajuntament, des d’entitats privades i des de la presidència de l’ADF. De fet ell va ser membre fundador de l’ADF Sobrepuny, i president des de la seva creació fins ara.
Malgrat no tenir boscos ni propietats, ha tingut sempre clar l’estimació per la terra que l’ha vist néixer i per la natura que l’ha envoltat.
En un vídeo passat abans de concedir el premi, tant l’alcalde de Vilada com el de Borredà, varen glosar la seva figura i varen coincidir en l’encert de donar-li el premi d’honor 2010.
Ens afegim a la felicitació i agraïment, i li desitgem una llarga vida al servei del poble, i en les noves activitats que pot tirar endavant, una vegada s’ha jubilat.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?