Wednesday, November 10, 2010

 

LOCAL DE TALLERS

LOCAL DE TALLERS.
La setmana passada, es va produir un canvi important en l’ús d’un dels locals del poble. Es tracta del local que l’ajuntament té llogat al carrer Manresa, on abans hi havia hagut una perruqueria.
L’ajuntament el va considerar adient per fer-hi activitats infantils, com el casal d’estiu i d’altres. I per això ha servit en els darrers 3 anys, però ara, se li ha donat un altre servei, lligat a la Gent Gran, bàsicament, però no , exclusivament.
Fins ara les activitats de la Gent Gran es feien totes en el Centre Cívic, però l’increment d’horaris i de participants, ha aconsellat traslladar-ne algunes cap un altre lloc. I el local del carrer Manresa, és ideal, de manera que a partir d’ara , hem batejat aquest local com “LOCAL DE TALLERS”.
Des de fa uns dies, ja s’hi fan les Manualitats, Punta al coixí, Taller de pintura, i Taller de música. La grandària del local és suficient per totes aquestes activitats, és fàcil d’escalfar de cara a l’hivern, i permet n haver de patir per l’hora de començar i acabar, perquè no interfereix en altres activitats de la Gent Gran.
Recordem que les inscripcions per participar en els tallers es fan cada any , al final de l’estiu, però si hi ha alguna persona interessada en participar en algun dels tallers, pot demanar informació a la Regidora, Concepció Barniol.
En el Centre Cívic, es continuaran fent altres activitats , com exercicis de memòria, gimnàstica, ioga, etc, a més de servir d’espai de lleure durant tota la setmana.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?